Trajecten WHM

Ontdek dat je meer kunt dan je denkt, met de eenvoudige én krachtige Wim Hof Methode

“Voelen is begrijpen”. Met deze wijze quote van Wim Hof (The Iceman) gaan we meerdere weken aan de slag. We leren de basistechniek toepassen en focussen elke week op een specifieke uitdaging. Je zal voelen hoe de 3 basispijlers van de WHM (Ademhaling, Mindsettraining en Geleidelijke Koudeblootstelling) werken voor jou. De effecten zijn enorm. Ik ben op korte tijd van mijn fibromyalgieklachten afgeraakt en heb mijn leven helemaal terug in handen genomen.

Wil je preventief iets aan je gezondheid doen, ook al heb je nu géén klachten? Heb jij last van ‘verouderings’processen? Voel je je enkel ‘achteruit’ gaan, weet je niet wat je wil? Lijd je aan chronische (pijn)klachten of auto-immuunziekten en ben je langdurig met ziekte thuis? Heb je kanker, of heb je al een succesvolle kankerbehandeling ondergaan. Wil je beter slapen, minder stress ervaren, je immuniteit verhogen, minder pijn hebben, je sterker en gezonder voelen (fysiek en/of mentaal)?

Kan de WHM jou genezen en is de WHM het wondermiddel dat alles geneest? Uiteraard niet, het is eerder een manier om te ontdekken dat jij zelf het wondermiddel bent, want je geneest altijd jezelf.

Het wordt een intensieve cursus, die een engagement vraagt. Iedereen kan dit aan en ik hou rekening met iedereen. Het enige wat ik vraag is vertrouwen in jezelf en je enorme mogelijkheden én vertrouwen in mijn deskundigheid. Deze cursus kan een keerpunt zijn en dit hangt volledig van jou af, niks moet, alles kan. Je krijgt er een heleboel nieuwe referentiepunten bij die je huidige comfortzone zeker zullen verruimen. En ruimte is de basis van elke vorm van zelfheling.

 

Komende reeksen 2019:

 

5 wekenreeks op VRIJDAG in ROESELARE (9-12u): 8/11-15/11-22/11-29/11-6/12

Inschrijven voor deze 5-wekentraining in Roeselare: klik hier

Locatie: Kouterweg 49, 8800 Roeselare

************************************************************************************************

UNIEKE 5 wekentraining in cryosaunacenter in BRASSCHAAT: WHM meets CRYO

Wim hof methode cryo saunaUniek, misschien zelfs een wereldwijde primeur en dus ben ik héél trots om deze training te kunnen aanbieden. We ruilen in deze training het ijsbad in voor een cryosauna van -110°C. We spelen met de kou en zullen deze elke keer anders ervaren. Er zal veel aandacht zijn voor ademhaling, mindset en focus.

Het fijne is dat we dit in groep kunnen doen en elkaar week na week zullen zien groeien. Door het engagement van deze 5 wekentraining aan te gaan, zal je ook veel intensiever met de WHM aan de slag gaan, waardoor je de voordelen nog meer kan ervaren en er nadien ook gemakkelijker mee kan verder gaan.

Je investering bedraagt 448€, met daarin 1 maand onbeperkt cryosauna abonnement (in CSC Brasschaat), incl. gezond ontbijt en 5 opéénvolgende zondagen samen trainen (9-12:15).

Inschrijven kan door te mailen naar info@neteru.be, waarna ik je de betalingsgegevens bezorg.

START: zondag 10/11 EINDE: 8/12