Eerstkomende mogelijkheid: start 4 weken maandprogramma 

Maandprogramma in 4 sessies, start op ZATERDAG 30/10/2021 in KORTRIJK:

 

Locatie: @GYMLOFT, Engelse Wandeling 2, unit K17 (rechtover Brico Plan-It), 8500 Kortrijk

Trajecten WIM HOF METHOD 

Ontdek dat je meer kunt dan je denkt, met de eenvoudige én krachtige Wim Hof Methode

“Voelen is begrijpen”. Met deze wijze quote van Wim Hof (The Iceman) gaan we meerdere weken aan de slag. We leren de basistechniek toepassen en focussen elke week op een specifieke uitdaging. Je zal voelen hoe de 3 basispijlers van de WHM (Ademhaling, Mindsettraining en Geleidelijke Koudeblootstelling) werken voor jou. 

Wil je preventief iets aan je gezondheid doen, ook al heb je nu géén klachten?

Heb jij last van ‘verouderings’processen?

Voel je je enkel ‘achteruit’ gaan?

Weet je niet wat je wil?

Lijd je aan chronische (pijn)klachten of auto-immuunziekten en ben je langdurig met ziekte thuis?

Heb je kanker, of heb je al een succesvolle kankerbehandeling ondergaan?

Wil je beter slapen, minder stress ervaren, je immuniteit verhogen, minder pijn hebben, je sterker en gezonder voelen (fysiek en/of mentaal)?

Kan de WHM jou genezen en is de WHM het wondermiddel dat alles geneest? Uiteraard niet, het is eerder een manier om te ontdekken dat jij zelf het wondermiddel bent, want je geneest altijd jezelf.

Het wordt een intensieve cursus, die een engagement vraagt. Iedereen kan dit aan en Dries houd rekening met iedereen. Het enige wat hij vraagt is vertrouwen in jezelf en je enorme mogelijkheden én vertrouwen in zijn deskundigheid. Deze cursus kan een keerpunt zijn en dit hangt volledig van jou af, niks moet, alles kan. Je krijgt er een heleboel nieuwe referentiepunten bij die je huidige comfortzone zeker zullen verruimen. En ruimte is de basis van elke vorm van zelfheling.