Trajecten WHM

Ontdek dat je meer kunt dan je denkt, met de eenvoudige én krachtige Wim Hof Methode

“Voelen is begrijpen”. Met deze wijze quote van Wim Hof (The Iceman) gaan we meerdere weken aan de slag. We leren de basistechniek toepassen en focussen elke week op een specifieke uitdaging. Je zal voelen hoe de 3 basispijlers van de WHM (Ademhaling, Mindsettraining en Geleidelijke Koudeblootstelling) werken voor jou. De effecten zijn enorm. Ik ben op korte tijd van mijn fibromyalgieklachten afgeraakt en heb mijn leven helemaal terug in handen genomen.

Wil je preventief iets aan je gezondheid doen, ook al heb je nu géén klachten? Heb jij last van ‘verouderings’processen? Voel je je enkel ‘achteruit’ gaan, weet je niet wat je wil? Lijd je aan chronische (pijn)klachten of auto-immuunziekten en ben je langdurig met ziekte thuis? Heb je kanker, of heb je al een succesvolle kankerbehandeling ondergaan. Wil je beter slapen, minder stress ervaren, je immuniteit verhogen, minder pijn hebben, je sterker en gezonder voelen (fysiek en/of mentaal)?

Het wordt een intensieve cursus, die een engagement vraagt. Iedereen kan dit aan en ik hou rekening met iedereen. Het enige wat ik vraag is vertrouwen in jezelf en je enorme mogelijkheden én vertrouwen in mijn deskundigheid. Deze cursus kan een keerpunt zijn en dit hangt volledig van jou af, niks moet, alles kan. Je krijgt er een heleboel nieuwe referentiepunten bij die je huidige comfortzone zeker zullen verruimen. En ruimte is de basis van elke vorm van zelfheling.

 

Volgende reeks 2019:

 

5 wekenreeks op VRIJDAG (9-11u30): 1/2 – 8/2 – 17/2 – 24/2 – 1/3

 

Je investering hierin bedraagt 199€ en inschrijven kan via deze link (of mailen naar info@neteru.be)

 

Locatie: Kouterweg 49, 8800 Roeselare