Fundamentals Workshops Wim Hof Method

  

DATA

Alle geplande workshops vind je HIER

Hoewel, mogelijk is onze ZOMERREEKS iets wat interessant is voor jou?

Zomerreeks: RE-SET met de Wim Hof Methode

Programma van 3 sessies of liever 1 sessie naar keuze?

Klik HIER voor meer info 

Locatie: @GYMLOFT, Engelse Wandeling 2, unit K17 (rechtover Brico Plan-It), 8500 Kortrijk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden (via pop-up),

of stuur een mailtje naar driesnuyttens@gmail.com of bel 0485/98.38.46

Er zijn mogelijkheden om in kleine groep, individueel, duo training te volgen.

"Life starts where the comfortzone ends!"

Dit hoeft niet hard te zijn, we dienen net te leren op een zachte flexibele manier uit die comfortzone te gaan.

Daarbij is de ADEM, de basis van leven, dus ook de basis van kracht, energie, aanwezig zijn, ...

MEEBRENGEN:

Gemakkelijke losse kledij

Zwemgerief met twee handdoeken

Fleecedeken

Warme kledij voor nadien

 

Enkele reacties na vorige workshops :

 

"helder, fris, alive and kicking, ik voelde me uitgedaagd, daags nadien blijven toepassen ( koude douches en ademhalingsoef), aangenaam om deze dag met anderen te doen, toegankelijk en no nonsense." (nov 2017)

 

"Het was een losse, leerrijke en ontspannen dag. Ik kon volledig mezelf zijn en voelde me er goed. Het ijsbad was redelijk pijnlijk, maar erna voelde ik me echt top ... top omdat ik dit had gerealiseerd en top omdat mijn lichaam goed aanvoelde. Ik heb ook goed geslapen (en ik ben een zeer slechte slaper)" (nov 2017)

 

"Ik vond het een zeer leuke ervaring. De uitleg van de ademhaling was de meest eenvoudige en duidelijke die ik reeds gehoord heb (incl de WH video's zelf)
De yoga uitdaging werkt zeker bij mij.  Het ijsbaden tot een sacraal moment maken, super!!!!" (dec '18)
 
"It was freezing cold that day, windy and freezing -3 C° but it was an unforgetable experience, ending with my first icebath. 
Since than i'm taking cold showers every day and feeling alive and kicking 🙂The breathing exercices were good instructed and well explained. Very powerfull experience too." (jan.'19)
 
nog meer reviews lezen? Klik hier.
 
 
 

 

Info

Je maakt kennis met de technieken van Wim Hof (The Iceman), die hem in staat stellen 'bovenmenselijke' prestaties te leveren. Zijn bekendste wereldrecords zijn uiteraard deze met extreme koudeblootstelling (18 wereldrecords). Met dezelfde voorbereiding heeft hij echter ook een marathon in de woestijn uitgelopen (zonder waterbevoorrading).

Eigenlijk gebruik je maar een deeltje van het grote potentieel dat in jou aanwezig is. De fameuze comfortzone waar alles veilig en voorspelbaar is, is eigenlijk veel ruimer dan we denken. Door deze te verkennen, kunnen we heel veel leren over ons potentieel. Dit is de 'learning zone' en niet iets gevaarlijks of iets wat we ten allen tijde dienen te vermijden.

De combinatie van ademhalingstechnieken, fysieke oefeningen (voor elk niveau en met respect voor elke deelnemer), mindsettraining én koudeblootstelling laat een geheel nieuwe wereld opengaan. Er is ook aandacht voor theorie, waarbij we uitleggen waarom deze methode zo goed werkt bij pijn en ontstekingen en hoe het komt dat de werking van ons immuunsysteem helemaal anders benaderd wordt dankzij Wim Hof.

Dries is sinds 2014 bezig met de Wim Hof Methode en het was de start van een versneld groeiproces. Voor hem was en is de Wim Hof Methode in zekere zin een shortcut om meer in zijn kracht te staan, door de combinatie van inspirerende en eenvoudige tools. Net die combinatie van verschillende, eenvoudige technieken maakt deze methode zo krachtig.

Je leert de effecten van de WHM tijdens deze workshop op een rustige manier ervaren, ook de theorie komt aan bod en als het ijsbad je afschrikt (want daar bouw je in de workshop naar toe), weet dat dit slechts 1 minuut duurt...en na die minuut voel je meer leven in je dan ooit. Dries durft zelfs te stellen dat hoe meer het idee je afschrikt om in een ijsbad te stappen, hoe meer je er van kan leren!