Dagworkshops Wim Hof Methode

Enkele reacties die ik kreeg na vorige workshops:

“helder, fris, alive and kicking, ik voelde me uitgedaagd, daags nadien blijven toepassen ( koude douches en ademhalingsoef), aangenaam om deze dag met anderen te doen, toegankelijk en no nonsense.” (nov 2017)

 

“Het was een losse, leerrijke en ontspannen dag. Ik kon volledig mezelf zijn en voelde me er goed. Het ijsbad was redelijk pijnlijk, maar erna voelde ik me echt top … top omdat ik dit had gerealiseerd en top omdat mijn lichaam goed aanvoelde. Ik heb ook goed geslapen (en ik ben een zeer slechte slaper)” (nov 2017)

 

“Ik vond het een zeer leuke ervaring. De uitleg van de ademhaling was de meest eenvoudige en duidelijke die ik reeds gehoord heb (incl de WH video’s zelf)
De yoga uitdaging werkt zeker bij mij.  Het ijsbaden tot een sacraal moment maken, super!!!!” (dec ’18)

Je maakt kennis met de technieken van Wim Hof (The Iceman), die hem in staat stellen ‘bovenmenselijke’ prestaties te leveren. Zijn bekendste wereldrecords zijn uiteraard deze met extreme koudeblootstelling (18 wereldrecords). Met dezelfde voorbereiding heeft hij echter ook een marathon in de woestijn uitgelopen (zonder waterbevoorrading).

Eigenlijk gebruik je maar een deeltje van het grote potentieel dat in jou aanwezig is. Door je comfortzone af en toe te verlaten, zonder forceren én vanuit zachtheid, worden de grenzen van je ‘kunnen’, ‘kennen’ en ‘voelen’ verlegd.

De combinatie van ademhalingstechnieken, fysieke oefeningen (voor elk niveau en met respect voor elke deelnemer), mindsettraining én koudeblootstelling laat een geheel nieuwe wereld opengaan.

Ikzelf ben sinds 2014 bezig met de Wim Hof Methode en het was de start van een versneld groeiproces. Voor mij was en is de Wim Hof Methode in zekere zin een shortcut om meer in mijn kracht te staan, door de combinatie van inspirerende en eenvoudige tools. Net die combinatie van verschillende, eenvoudige technieken maakt deze methode zo krachtig.

Je leert de effecten op je lichaam en geest tijdens deze workshop ervaren, ook de theorie achter deze methode komt aan bod en als het ijsbad je afschrikt (want daar bouwen we in de workshop naar toe), weet dat dit slechts 1 minuut duurt…en na die minuut voel je meer leven in je dan ooit. Ik durf zelfs te stellen dat hoe meer het idee je afschrikt om in een ijsbad te stappen, hoe beter je je zal voelen als het lukt…en daar werken we dus een hele dag aan!

 

Volgende workshops:

Zaterdag  9 febr., 30 maart of27 april: 9-16u.

Je investering bedraagt 99€ en inschrijven kan door hier te klikken.

Waar: Kouterweg 49 8800 Roeselare (Beveren)

Ontbijt en middagmaal + drank inbegrepen
Aantal deelnemers: max. 15 pers.

meer info: 0485/98.38.46 of info@neteru.be

 

Zaterdag  16 febr.: DAGWORKSHOP IN KALMTHOUT

investering: 10% korting op de prijs van 99€, LET WEL: inschrijven via mail of tel. (0485/98.38.46 of info@neteru.be) , dus dan betaal je 89€!!

Wees er nog snel bij op een unieke locatie grenzend aan de Kalmthoutse heide.

Middagmaal en thee/water inbegrepen