WHM meets CRYO

UNIEKE combinatie Wim Hof Methode en Cryotherapie

Uniek en mogelijk een wereldprimeur. Vanaf 10 november 2019 starten we met een 5-wekentraining, waarbij we het ijsbad vervangen door een cryosauna van -110°C. Een heel andere ervaring, alleen zijn de effecten wel sterk vergelijkbaar. Het voordeel met de cryosauna is dat je niet hoeft om te kleden (wel uitkleden) omdat het een droge sauna is én dat we tijdens die 5 weken kunnen leren spelen met die extreme koude. Elke keer zal je diezelfde kou op een andere manier ervaren, omdat we er anders naar toe leven, onze focus anders richten of we gewoon de omstandigheden licht wijzigen, zodat het telkens toch weer een nieuwe ervaring wordt.

We gaan intensief aan de slag met de Wim Hof Methode en je zal uitgenodigd worden hier 5 dagen per week aandacht voor te hebben. Geen onmogelijke zaken, maar korte oefeningen die zorgen dat je je op een maand tijd helemaal anders zal voelen én je ook helemaal anders met de kou zal omgaan.

De basistechnieken komen in de eerste les aan bod en de volgende 4 weken gaan we hier mee spelen en ons ook verdiepen in de meer gevorderde technieken, zodat je een heel pakket aan mogelijkheden hebt na 1 maand training.

Bijkomend krijg je ook 1 maand onbeperkt toegang tot het CryoSaunaCenter in Brasschaat, dus vanaf 10 november wanneer de cursus start. Zo kan je het maximale halen uit de Wim Hof Methode én de Cryotherapie.

Waar? CryoSaunaCenter Brasschaat

Wanneer? 5 opéénvolgende zondag van 9-12:15, starten op 10/11, einde 8/12

Investering? 448€ (incl. gezond ontbijt, werkboek, 1 maand onbeperkt gebruik van de cryosauna, WHM-training)

inschrijven en vragen via info@neteru.be

 

Wim hof method meets cryosauna