Na een kennismakingsgesprek, kijken we steeds welke methode of combinatie van methoden het meest aangewezen is om een optimaal resultaat te bereiken.

 


 

Dieptemassage is een methode om alle vormen van pijn (gewrichtspijn, spierpijn, hoofdpijn,...) op een individuele en gerichte manier aan te pakken. Via een dieptemassage op bepaalde spieren, maak je de vastzittende spieren en bindweefsels los, die aan de oorzaak liggen van de pijnklacht. 
 
Voetreflexologie is de leer, de kennis en de bewerking van reflexpunten en -zones op de voet en onderbenen. Die punten en zones corresponderen met, en zijn een weerspiegeling van alle weefsels van het lichaam. Het is een unieke methode om de natuurlijke balans van de mens, in al zijn aspecten, te bevorderen.
 

Voeding die we innemen, is ook de voeding van al onze cellen. Het bepaalt slechts een deel van onze gezondheid, maar het is iets wat we zelf in de hand hebben en zelfs mét de nodige kennis is het niet altijd gemakkelijk om dit op een goede manier te integreren.

Het is een uitdaging om met de huidige beschikbare voeding je cellen en dus je lichaam gezond te houden!

Meer info

Bachbloesems werken voornamelijk op emotioneel niveau, maar kunnen daardoor ook fysiek verandering brengen. Ik gebruik ze vooral ter ondersteuning van de meer fysieke methoden indien dit aangewezen is én gewenst is door de cliënt. 

Meer info

De supplementen die ik adviseer zijn natuurlijk, van hoge kwaliteit en in de juiste werkzame dosis. Voornamelijk om tekorten aan te vullen, die bijdragen aan een verminderde immuniteit en vitaliteit. Het advies staat nooit op zich alleen, maar steeds in combinatie met andere methoden die ik aanbied. Ze gaan ook nooit symptomen onderdrukken, maar dienen om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te ondersteunen.

Meer info

Kan de natuur ons helpen bij het optimaliseren van onze vitaliteit en het ondersteunen van ons zelfgenezend vermogen? Met de juiste kruiden, kan je op een natuurlijke manier je gezondheid ondersteunen.

Meer info

Het leven hoeft niet enkel bergaf te gaan met de leeftijd. Veel mensen kiezen hier wel voor, maar jij hebt altijd de keuze om dit om te keren en je terug gezonder, jonger, gelukkiger en sterker te voelen of om dit je hele leven te blijven. Je leert je mogelijkheden beter kennen, ontdekt dat je meer kan dan je denkt. Je zal leren hoe je immuniteit, stresscontrole, wondgenezing, energiepijl,...kan verhogen of versnellen. Dit is zo'n eenvoudige en effectieve techniek dat dit basiskennis is voor ons allemaal. Door het te voelen, kan je het ook begrijpen. 

Meer info