DAGWORKSHOP Wim Hof Methode 

Je maakt kennis met de technieken van Wim Hof (The Iceman), die hem in staat stellen 'bovenmenselijke' prestaties te leveren. Zijn bekendste wereldrecords zijn uiteraard deze met extreme koudeblootstelling (18 wereldrecords). Met dezelfde voorbereiding heeft hij echter ook een marathon in de woestijn uitgelopen (zonder waterbevoorrading).

Eigenlijk gebruik je maar een deeltje van het grote potentieel dat in jou aanwezig is. Door je comfortzone af en toe te verlaten, zonder forceren én vanuit zachtheid, worden de grenzen van je 'kunnen', 'kennen' en 'voelen' verlegd.

De combinatie van ademhalingstechnieken, fysieke oefeningen (voor elk niveau en met respect voor elke deelnemer), mindsettraining én koudeblootstelling laat een geheel nieuwe wereld opengaan.

Ikzelf ben sinds 2014 bezig met de Wim Hof Methode en het was de start van een versneld groeiproces. Voor mij was en is de Wim Hof Methode in zekere zin een shortcut om meer in mijn kracht te staan, door de combinatie van inspirerende en eenvoudige tools. Net die combinatie van verschillende, eenvoudige technieken maakt deze methode zo krachtig.

Je leert de effecten op je lichaam en geest tijdens deze workshop ervaren en als het ijsbad je afschrikt (want daar bouwen we in de workshop naar toe), weet dat dit slechts 1 minuut duurt...en na die minuut voel je meer leven in je dan ooit. Ik durf zelfs te stellen dat hoe meer het idee je afschrikt om in een ijsbad te stappen, hoe beter je zal voelen als het lukt...en daar werken we dus een hele dag aan!

Za 24/03/'18 : Wim Hof Methode Workshop - BASICS

Za 21/04/'18 : Wim Hof Methode Workshop - BASICS

Za 26/05/'18 : Wim Hof Methode Workshop - GEVORDERD

INSCHRIJVEN: KLIK HIER

Waar: Kouterweg 45 8800 Roeselare (Beveren)

Ontbijt en middagmaal + drank inbegrepen
Aantal deelnemers: max. 15 pers.

meer info: 0485/98.38.46 of info@neteru.be

Enkele reacties die ik kreeg na vorige workshops:

"helder, fris, alive and kicking, ik voelde me uitgedaagd, daags nadien blijven toepassen ( koude douches en ademhalingsoef), aangenaam om deze dag met anderen te doen, toegankelijk en no nonsense." (nov 2017)

 

"Het was een losse, leerrijke en ontspannen dag. Ik kon volledig mezelf zijn en voelde me er goed. Het ijsbad was redelijk pijnlijk, maar erna voelde ik me echt top ... top omdat ik dit had gerealiseerd en top omdat mijn lichaam goed aanvoelde. Ik heb ook goed geslapen (en ik ben een zeer slechte slaper)" (nov 2017)

 

 

 

10 weken training in de Wim Hof Methode

Leer jezelf helen met de eenvoudige én krachtige Wim Hof Methode

“Voelen is begrijpen”. Met deze wijze quote van Wim Hof (The Iceman) gaan we 10 weken aan de slag. We leren de basistechniek toepassen en focussen elke week op een specifieke uitdaging. Je zal voelen hoe de 3 basispijlers van de WHM (Ademhaling, Mindsettraining en Geleidelijke Koudeblootstelling) werken voor jou. De effecten zijn enorm. Ik ben op korte tijd van mijn fibromyalgieklachten afgeraakt en heb mijn leven helemaal terug in handen genomen.

Heb jij last van ‘verouderings’processen? Voel je je enkel ‘achteruit’ gaan, weet je niet wat je wil? Lijd je aan chronische (pijn)klachten of auto-immuunziekten en ben je langdurig met ziekte thuis? Heb je kanker, of heb je al een succesvolle kankerbehandeling ondergaan OF wil je preventief iets aan je gezondheid doen? Wil je beter slapen, minder stress ervaren, je immuniteit verhogen, minder pijn hebben, je sterker en gezonder voelen (fysiek en/of mentaal). Ik kan je niet genezen, maar je wel leren hoe je jezelf kan genezen of op z’n minst de aanzet geven je terug vooruit te voelen gaan.

Het wordt een intensieve cursus, die een engagement vraagt. Voor iedereen, die wil vooruitgaan en die gelooft dat zij/hij de sleutel in handen heeft voor een gezond en sterk lichaam (en geest), kan deze cursus een keerpunt zijn. Je krijgt er een heleboel nieuwe referentiepunten bij en je comfortzone zal gigantisch uitbreiden.

 

Start volgende reeks (op maandag of vrijdag): september 2018 (schrijf je in op de nieuwsbrief (op startpagina) om op de hoogte te blijven)

10 opéénvolgende weken, telkens van 9-11u (uitgez. 2x van 9-12u met ijsbad)   

Kouterweg 51, 8800 Roeselare