WIM HOF METHODE

 

 

 Ontdek hoe je zelf op een eenvoudige manier je gezondheid, geluk en kracht kan versterken: 

Is de WHM hét wondermiddel dat alles geneest? Uiteraard niet, want enkel jij geneest jezelf. De WHM is echter wel een manier om te ontdekken dat jíj het wondermiddel bent en hoe je beter gebruik kan maken van dit potentieel.

Ontdek dat je tot meer in staat bent dan je denkt,  je je mindset kan laten groeien, je zelf je immuunsysteem kan beïnvloeden, ontstekingen kan aanpakken, controle kan krijgen over pijn,... 

 Heb je de volgende mindset, dat je gezondheid vanaf een bepaalde leeftijd vanzelfsprekend achteruit gaat? En dat dit een onomkeerbaar proces is? 

Zelf ben ik ervan overtuigd -uit eigen ervaring - dat jij altijd de keuze hebt om dit om te keren en je terug gezonder, jonger, gelukkiger en sterker te voelen. Je leert je mogelijkheden beter kennen, ontdekt dat je meer kan dan je denkt. Leer hoe je je immuniteit, stresscontrole, wondgenezing, energiepijl, ... kan verhogen of versnellen.

De Wim Hof Methode is zo'n eenvoudige en effectieve techniek dat dit basiskennis is voor ons allemaal.

Voor gezonde mensen die persoonlijke groei zoeken, die beseffen dat we groeien als mens door het aangaan van nieuwe ervaringen en uitdagingen.

Voor mensen met allerlei uitdagingen, zoals pijnklachten, auto-immuunuitdagingen (ik spreek niet graag over ziekte), kanker, burn-out, mentale uitdagingen (bv. depressie), die ook persoonlijke groei zoeken en willen ont-dekken hoe ze ZELF op een natuurlijke manier hun uitdagingen kunnen aanpakken.

Feeling is understanding!

Mogelijkheden:

 

1. RE-SET met de WHM in Kortrijk @Gymloft:

Boek 1 of meerdere korte sessies van 2,5u mét ijsbad, voor een persoonlijke en duurzame ervaring. 

Individueel, duo,... tot max. 6 mensen. Stel zelf een groepje samen (vrienden, collega's, familie,...) en leg de data vast in onderling overleg (liefst telefonisch!) .

KLIK HIER VOOR ALLE INFO voor een reeks, een losse sessie, de prijzen,... 

2. Voor bedrijven:

Plan je een event, corporate wellnessdag, zoek je een acitiviteit voor een teambuilding, wil je als werkgever in je bedrijf iets aanbieden waar je werknemers heel snel de vruchten van plukken?

Dit kan gaan om een laagdrempelige korte sessie van 1-1.5u  ZONDER IJSBAD, over het potentieel van je ademhaling en de relatie tot stress, aanleren van eenvoudige technieken om pijnklachten aan te pakken en te werken aan een soepeler, sterker lichaam op een toegankelijke manier. Zonder veel theorie, maar onmiddellijk voelbaar en praktisch.

Uiteraard is een activiteit/sessie MET ijsbad ook mogelijk, hoewel het best een bewuste en vrije keuze is van elke deelnemer. 

Prijzen starten vanaf 30€ pp, met een minimum van 300€ per activiteit (excl. verplaatsing).

Bedrijven die jullie voorgingen:

 Callebaut logo CMYK - Salon du Chocolat de BruxellesMedia kit - buurtboer

Bel&Bo | LinkedIn

3. Inspireer en organiseer, op (eigen) locatie:

Ben je gebeten of geïntrigeerd door de Wim Hof Methode en wil je anderen laten kennis maken met deze methode? Stel zelf een groep samen van min. 6 mensen, op eigen locatie, of bij mij thuis (Kachtem), mét of zonder ijsbad... we bespreken een prijs (per deelnemer of per workshop), waarbij jij als organisator gratis kan deelnemen. Wil je graag een lunch of ontbijt voorzien voor je gasten, dan bespreken we hoe we dit in de prijs vervatten. We kunnen er een dagworkshop van maken, halve dag,...Ik kan zelf tot 2 individuele baden meebrengen,  en kan ook ijsblokken voorzien. Neem contact met me op (telefonisch!) voor een verkennend gesprek.

4. Schrijf je in voor een  geplande workshop:

GA MEE OP EEN INSPIREREND Wim Hof Weekend (1-3 december 2023)? KLIK HIER VOOR MEER INFO

Deelnemen aan een geplande dagworkshop?

CHECK HIER DE MOGELIJKHEDEN (klikken ; )

⇑⇑⇑⇑⇑⇑⇑⇑ INSPIRATIEVIDEO (15 min.), de wetenschap die mij inspireerde KLIK HIER ⇑⇑⇑⇑⇑

How To Become Superhuman - The Renegade Pharmacist