Za 24/03/’18 : Wim Hof Methode Workshop – BASICS

Za 24/02/’18: Wim Hof Methode Workshop – BASICS

Za 27/01/’18 : Wim Hof Methode Workshop – BASICS

Za 9/12/’17 : Wim Hof Methode Workshop – BASICS – finished 

‘ We maken kennis met de technieken van Wim Hof (The Iceman), die hem in staat stelden ‘bovenmenselijke’ prestaties te leveren. Zijn bekendste wereldrecords zijn deze met extreme koudeblootstelling, maar hij heeft evengoed een marathon in de woestijn uitgelopen (zonder waterbevoorrading).

Ieder van ons gebruikt maar een deeltje van het grote potentieel dat in ons aanwezig is. Door onze comfortzone af en toe te verlaten, zonder forceren én vanuit zachtheid, worden de grenzen van ons ‘kunnen’, ‘kennen’ en ‘voelen’ verlegd.

De combinatie van ademhalingstechnieken, fysieke oefeningen (voor elk niveau en met respect voor elke deelnemer), mindsettraining én koudeblootstelling laat een geheel nieuwe wereld opengaan.

Ikzelf als trainer ben sinds 2014 bezig met de Wim Hof Methode en het was de start van een versneld groeiproces. Voor mij is de Wim Hof Methode een shortcut met een combinatie van inspirerende en eenvoudige tools, waar je met andere technieken vaak heel lang over doet.

Je leert alles over de effecten op je lichaam en geest tijdens deze workshop en als het ijsbad je afschrikt (want daar bouwen we in de workshop naar toe), weet dat dit slechts 1 minuut duurt  en dat iedereen er meestal toch langer inblijft…en ik ken niemand die ooit spijt heeft gehad van het ijsbad. Ik durf zelfs te stellen dat hoe meer het idee je afschrikt om in een ijsbad te stappen, hoe beter je zal voelen als het lukt…en daar werken we dus een hele dag aan! ‘

Wanneer: zat 9/12/’17 van 9u30 tot 16u
Waar: Kouterweg 45 8800 Roeselare (Beveren)
Inschrijving: 85€ (Neteru BE28 7512 0876 1420) – ontbijt en middagmaal + drank inbegrepen
Aantal deelnemers: max. 10 pers.

meer info: 0485/98.38.46 of info@neteru.be
______________________________________________________________________

Lezing ‘Primaire KankerPreventie’: 

Nagenoeg iedereen kent wel iemand die kanker heeft, heeft gehad en/of overleden is aan kanker. Regelmatig wordt in de media bericht over kanker: dat we ons moeten laten screenen (secundaire preventie), dat we een kans van 1 op 4 of hoger hebben om in ons leven kanker te krijgen, welke voedingsmiddelen kanker voorkomen, welke ze in de hand werken…
Deze lezing is gericht op de primaire preventie, dus wat je zelf kan doen om te voorkomen dat je kanker ontwikkelt tot een vorm die levensbedreigend is.
Je leert je eigen verantwoordelijkheid kennen in het hele verhaal, door de juiste kennis – over het functioneren van het menselijk lichaam (dus jezelf) en wat de natuur ons biedt – aangereikt te krijgen. Wist je dat minder dan 5% van de borstkankers erfelijk bepaald zijn? En zelfs bij die 5% is de uiting van die erfelijkheid (genen) afhankelijk van de omstandigheden. Er is heel wat dat je preventief kan doen, je moet het alleen weten.

Ziekte krijgt geen kans in een gezond lichaam, is het uitgangspunt.

Ik leg uit wat kanker is, hoe het ontstaat, wat bijdraagt tot de vorming van kanker en wat het helpt te groeien. Maar het is vooral een verhaal van hoop. Je leert wat er nodig is om gezonde, vitale cellen te behouden of te krijgen. Je kan daarna helemaal zelf beslissen hoe ver je daarin meegaat, wat je ervan oppikt of mee doet, maar boeiend zal het zeker worden.

 


data lezingen:

 

 

 


Nieuwe data voor lezingen volgen.

Én

U kan deze lezing ook zelf of met uw vereniging boeken. U hebt voldoende ruimte thuis en u wil eens iets anders organiseren dan een Tupper-Upper-avond. Contacteer me voor meer info