Workshops

Wil je jouw gezondheid, geluk en kracht versterken? 

Ontdek dat je tot meer in staat bent dan je denkt,  dat je mindset kan groeien,  je zelf je immuunsysteem kan beïnvloeden, ontstekingen kan aanpakken, controle kan krijgen over pijn,... 

Voor gezonde mensen die persoonlijke groei zoeken, die beseffen dat we groeien als mens door het aangaan van nieuwe ervaringen en uitdagingen.

Voor mensen met allerlei uitdagingen, zoals pijnklachten, auto-immuunuitdagingen (ik spreek niet graag over ziekte), kanker, burn-out, mentale uitdagingen (bv. depressie), die ook persoonlijke groei zoeken en willen ont-dekken hoe ze ZELF op een natuurlijke manier hun uitdagingen kunnen aanpakken.

Feeling is understanding!

Mogelijkheden:

1. Ademsessies met of zonder ijsbad

Wil je zelf een groep vrienden, familie samenbrengen om hen een unieke ervaring te laten beleven?

Dit kan bij jou thuis, in je bedrijf of op een locatie die ik voorzie.

Bel of mail me voor meer info. Regelmatig vinden er ook workshops plaats van een halve dag tot 2 dagen. Meer info? KLIK HIER

2. Voor bedrijven:

Plan je een event, corporate wellnessdag, zoek je een acitiviteit voor een teambuilding of wil je als werkgever in je bedrijf iets aanbieden waar je werknemers heel snel de vruchten van plukken.

Mindful bewegen in combinatie met stressverlagende ademhalingstechnieken om je werknemers weerbaarder, stressbestendiger en blijer te maken? Ziekteverzuim verminderen met een les van 1u/week in jouw bedrijf?

Een aanbod op maat van jouw bedrijf.

Komt jouw bedrijf bij de onderstaande lijst? 

 Callebaut logo CMYK - Salon du Chocolat de BruxellesMedia kit - buurtboer

Bel&Bo | LinkedIn

⇑⇑⇑⇑⇑⇑⇑⇑ INSPIRATIEVIDEO (15 min.), de wetenschap die mij inspireerde KLIK HIER ⇑⇑⇑⇑⇑

How To Become Superhuman - The Renegade Pharmacist