WIE ZIJN WIJ?

Mijn naam is Dries Nuyttens. Als zoon van een huisarts/Mayr-arts/homeopaat en een yogalerares, is een holistische kijk op de mens me met de paplepel ingegoten.

Voor mij is alles begonnen toen ik 30 jaar was en me afvroeg wat ik met de rest van mijn leven zou doen. Ik had een job in de verkoop en had daar reeds alles gerealiseerd wat ik wou binnen dat bedrijf. Zonder het te beseffen had ik steeds nood aan nieuwe uitdagingen die me uit mijn comfortzone brachten. Een nieuwe functie, een nieuwe vestiging, een nieuwe afdeling, nieuw team.
Dit werk voelde echter niet aan als mijn levensmissie. 
Daarnaast had ik al van jongs af fysieke en mentale klachten en die bleven me steeds hinderen/beperken.
Door mij te heroriënteren en mijn ontslag te geven is mijn leven in een andere stroming terecht gekomen. Ik ben opnieuw beginnen studeren rond gezondheid en zo heb ik ook mijn huidige passie ontdekt: de Wim Hof Methode. Ik heb mij hier in 2014 letterlijke en figuurlijk in ondergedompeld en na 1 week intensieve training was ik van de meeste fysieke klachten af, had ik een mindsetswitch gemaakt en heb ik andere mensen op heel korte tijd zien veranderen.
Het heeft mij aangespoord om in 2015 zelfstandig gezondheidsbegeleider te worden en nu combineer ik de kracht van de Wim Hof Methode (mindsettraining, stressreductie, immuniteitsboost), voedingsadvies, gespreksbegeleiding en gerichte massages om mensen krachtiger in het leven te helpen staan.
 
Mijn levensmotto: “Life starts where the comfort zone ends”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.