HERINNER WIE JE WERKELIJK BENT            HERONTDEK DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

 

Soms lijkt het leven een strijd. Dat hoeft echter niet zo te zijn. Een healing kan jou hierbij helpen. Via deze activatie wordt jouw helende kracht, jouw potentieel, jouw werkelijke zelf geactiveerd. Door middel van helende energie krijg je nieuwe inzichten, maak je (gemakkelijkere) keuzes die goed voor je zijn, wordt je rustiger, krachtiger, vreugdevoller, liefdevoller, bewuster, meer in vertrouwen... Zo creëer je bij jezelf meer ruimte en kan je zijn wie je werkelijk bent. 

 

Met het proces van bewustwording komen ook minder leuke dingen naar boven: momenten of situaties of gebeurtenissen die jou erg raken of waar je ongewild in vernesteld geraakt. Het kunnen schaduwkanten zijn, die omhoog komen, die in het licht komen zodat ze geheeld kunnen worden, 'verlicht' kunnen worden. Dat het even wat moeilijker lijkt, dat is ok, het is part of the game, deel van jouw bewustwording.  Het zijn triggers om jou wakker te schudden, om jou aan het werk te zetten, het innerlijke werk. En dit proces hoort er gewoon bij. Als je dat beseft, als je dat weet, dan kan je hier ook vanop een afstand naar kijken, misschien zelf met een vleugje humor, zonder dat je je ermee gaat identificeren. Je voelt bepaalde emoties: kwaadheid of verdriet of angst en dat is ok, ze mogen er zijn maar, je bent die emoties niet. Jij bent niet die vervelende situatie waar je momenteel in zit. Jij bent ook niet jouw lichaam: jij bent een wezen in jouw lichaam. Jij bent pure liefde, pure harmonie, pure overvloed, ...

Je hoeft er niet in te geloven doch, je openstellen en je ontvankelijk stellen zorgt voor een diepere werking van de healing. Jij heelt jezelf. De healing activeert jouw zelfhelend vermogen en geeft jou dat extra duwtje in de rug.

Met een combinatie van verschillende technieken wordt je uitgenodigd voor een liefdevolle healing, afgestemd op jouw noden en behoeften van het betreffende moment. Ben je er klaar voor om jouw werkelijke zelf zichtbaar te maken en jouw bewustzijn te verruimen?

Bel of mail voor een afspraak. Er kan ook vanop afstand gewerkt worden.